Mäkelän Koulu

Mäkelän Koulu sijaitsee Helsingin Vallilassa, Mäkelänkadun välittömässä läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Rakennus on valmistunut 1954 ja se oli aikoinaan Pohjoismaiden suurin kansakoulu. Kiinteistö on peruskorjattu vuonna 1995  vastaamaan nykyaikaiselta oppilaitokselta edellytettäviä vaatimuksia. Viime vuosina rakennusta on uudistettu vastaamaan nykyisten vuokralaisten Stadin ammatti- ja aikuisopiston tarpeita. Rakennuksen pinta-ala on 13 350 m².

Kiinteistön omistaa yksityinen yhtiö ja sen toimintaan kuuluu mm oppilaitoskiinteistön omistaminen, ylläpito sekä vuokraaminen. 

Vuokraamme edullisesti ympäri vuoden sekä iltaisin ja viikonloppuisin tiloja myös ulkopuolisille käyttäjille. Kiinteistöstä löytyy esimerkiksi korkeatasoinen auditorio ja juhlasali, sekä neuvottelu- ja opetustiloja, jossa erilaisten koulutusten ja seminaarien järjestäminen onnistuu mainiosti.

Kiinteistössä on tarjolla laadukkaat ravintolapalvelut. Lukuisat parkkipaikkamme mahdollistavat helpon saapumisen myös omalla ajoneuvolla. Huomioittehan, että pysäköinti on luvanvaraista.